Tuesday, August 21, 2007

VIRGIN SEWERSIDE ONSDAG!!!!!!



Första o sista(?) session imorgon!
Kväll 22 augusti
Kom o kör skiten ur dig o bowlen.
Ta med gravöl!
Andreas kör deathmetal i svartvolvon.
Korvgrillning.
Tårar med blod i.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jag är på här ska carvas

12:13 PM  
Blogger Fredrik said...

Har Ni provat att stoppa rivningen med miljöargument? Bowlen ser ut att ligga precis vid en sjö, och det finns ju något som heter strandskydd i miljölagstiftningen (vilket även innebär att bowlen är olaglig...). Strandskyddet ingår även i allemansrätten vilket innebär att man ej ens får spärra av tillträdet till sjön med staket.

Prata med den lokala naturskyddsföreningen om detta och andra ev. naturvärden som kan användas för att stoppa rivningen.

Stå på Er!

12:23 PM  
Blogger Rasmo said...

Nästan hela sundsvalls kustlinje är kantad med inhängnad industri. detta va en av dom få områden kvar där man kunde komma ner till vattnet. Strandskyddet är inte värt många kronor i en industri stad som sundsvall.

Fabriken som tar över området nu har avspärrad strandtomt från bowlen o 3km söderut, tror det blir svårt o köra det argumentet men tack för kreativt stöd!

12:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

låter vättigt men vi står mot en högre makt !!

2:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Men,,,faan,,,dra dit lokaltv och alla lokalpolitiker. Låt dom jobba för en gångs skull,,och säger dom inte rätt saker så gör en sista betonggjutning,,,,,,med deras fötter i betongen och droppa dom i sjön,,,acid-dropp.

5:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

HEHE =D så kan man ju inte göra !=P

7:50 PM  

Post a Comment

<< Home